torstai 1. joulukuuta 2011

Marraskuun kirjasta joulukuun kirjaksi

Joudun näköjään jatkuvasti pahoittelemaan bloghiljaisuuttamme, mutta menkööt vielä tämän kerran. Lupaamme parantaa tapamme ensi vuonna, olkoot se uudenvuodenlupauksemme. Olemme olleet niin kiireisiä, ettei Ilonakaan ehtinyt vielä lukea kuukauden kirjaa, joten päätimme suosiolla siirtää kirjan vielä joulukuun kirjaksikin. Jospa vaikka saisimme aiheesta keskustelua aikaiseksi tässä kaikkien joulukiireiden keskellä. Haluaisin nimittäin mielelläni kuulla lukijoiden mietteitä Kuin viimeistä päivää-kirjasta, sillä ainakin omasta mielestäni se herätti paljonkin ajatuksia.
Mitä mieltä olitte päähenkilö Samanthasta? Itse ainakin pidin siitä, että päähenkilö oli pinnallinen ja suosittu ilkimys, sillä se toi kirjaan paljon enemmän eri tasoja kuin perinteinen kunnollinen päähenkilö olisi tuonut. Koska itse on kiltti ja kunnollinen, on aina välillä kiva lukea ihan eri tavalla ajattelevista ja toimivista ihmisistä (huom. kiltteyteni ja kunnollisuuteni on oma subjektiivinen näkemykseni, älkää kysykö tästä kenenkään muun mielipidettä:)).
Nyt kipin kapin lukemaan kirjaa, ellette ole sitä vielä tehnyt. Ja kommentoikaa!

p.s. Sain juuri luettua Maggie Stiefvaterin Ikuisuus-kirjan, joka päättää Väristys-trilogian. Suosittelen, suosittelen, suosittelen! Kirjavinkki löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti