perjantai 23. marraskuuta 2012

Aktivoitumista luvassa

Blogimme on toivottavasti piakkoin aktivoitumassa entistä ehommaksi, sillä saamme mukaan lisää kirjoittajia Kymenlaakson kirjastojen nuortenkirjastotyötä tekevistä henkilöistä. Odotankin innolla suurta nousua postaustemme määrässä, sillä ymmärrettävästihän useampi kirjoittaja saa enemmän aikaan kuin mitä me Ilonan kanssa olemme ehättäneet. Meidän kun jostakin kumman syystä odotetaan tekevän töissä muutakin, kuin kirjoittelevan blogiin. Tuleva korkealentoinen tavoitteemme onkin, että uusi kirjoitus ilmestyy vähintään kerran viikossa. Aikomuksena on myös elvyttää verkkolukupiiri-ideaa ja ottaa jälleen kuukauden kirja mukaan.

Tietenkin myös te lukijat saatte esittää toiveita blogin sisällöstä. Mitä haluaisitte lisää, minkä voisi jättää pois? Mikä on se suurin syy miksi luette kirjallisuusblogeja? Etsittekö ensisijaisesti lukuvinkkejä vai haluatteko keskustella jo lukemastanne?

Uutta uljasta tulevaisuutta odotellen. Uudet kirjoittajamme esitelkööt itsensä sitten ensimmäisen postauksensa yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti