keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Huhtikuun kirja: Pojat"Minulla on tarina kerrottavana, mutta ei kenelle tahansa. Tämä kertomus on tarkoitettu niille, jotka haluavat nähdä, jotka uskaltavat tarttua suurennuslasiin ja tutkia selittämätöntä. Jos olet sokea sellaiselle, tämä ei ole sinun tarinasi, mutta jos sinulla on avoimet silmät, kuuntele tarkasti. 
Tarina alkaa metsäaukiolta kevätiltana, kun kuusten rungot hehkuvat punaisina. Taivas on sinihämyinen, metsä on liikkumattoman hiljainen ja vanhan talon hauraiden ikkunaruutujen läpi kiirii puhelimen vaativa pirinä."


Huhtikuun kuukaudenkirjaksi valitsimme helmikuussa ilmestyneen Jessica Schiefauerin Pojat. 

Pojat kertoo 14-vuotiaista tytöistä, Kimistä, Momosta ja Bellasta. Kesäiltaisin ystävykset kokoontuvat Bellan kasvihuoneeseen, turvapaikkaan, jossa kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. 
Kun Bella eräänä päivänä tilaa postimyynnistä erikoisia siemeniä, tyttöjen elämä muuttuu. Siemenistä versoava kasvi on nimittäin kaikkea muuta kuin tavallinen. Kasvin avulla tyttöjen on nimittäin mahdollista muuttua pojiksi!

Miltä tämän kertainen kuukaudenkirja vaikuttaa? Onko joku jo ehtinyt lukea kirjan? 

Itse en ole vielä ehtinyt lukea kirjaa, mutta trailerin ja kirjan alun perusteella Pojat vaikuttaa aika mielenkiintoiselta ja vähän runolliseltakin tarinalta. 

Tässäpä siis hyvä vaihtoehto pääsiäislukemiseksi!
1 kommentti:

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja salaperäiseltä. Kirjan takakansi ei paljasta kirjasta juuri mitään. Meillä ei ole tainnutkaan olla aikaisemmin lukupiirissä ruotsalaista nuortenkirjaa.

    VastaaPoista