keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tervetuloa keskustelemaan lukupiireistä Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.

Mikä kokoaa lukupiiriläiset vuodesta toiseen yhteen? Kannatteleeko lukeminen kivisen tien kulkijaa seuraavaan päivään? Saako tarina mahan hytkymään nauruntirskeestä? Onko elämää ilman kirjaa?

Juhlistamme kirjastolla Kirjan ja ruusun päivää järjestämällä lukemisesta ja kirjoista pitävien kanssa yhteisen keskusteluillan Kouvolan pääkirjastossa maanantaina 23.4. klo 18-20. Saamme vieraaksemme kirjailija–kriitikko–toimittaja Suvi Aholan. Ahola  alustaa keskustelevaa iltaamme kertomalla omia näkemyksiään lukupiireistä kohta valmistuvan väitöskirjansa pohjalta.
Kutsumme kirjastoon koolle alueellamme toimivia luku- ja kirjallisuuspiiriläisiä, lukijoita ja kirjallisuuteen tavalla tai toisella hurahtaneita. Illan aikana kuulisimme mieluusti jokaiselta ryhmältä lyhyen esittelyn. Kuulijoita kiinnostaa, millaisista henkilöistä ryhmänne koostuu, mikä teitä yhdistää, tai vaikkapa mitä piirissänne keskustelette.


Vaikka meillä ei tässä verkkolukupiirissä olekaan mitään yhtenäistä ryhmää, toivotan myös teidät lukijamme lämpimästi tervetulleiksi lukupiiri-iltaamme. Jos joku haluaa puhua verkkolukupiireistä, voi ilmoittautua minulle. Missään tapauksessa esiintyminen ei kuitenkaan ole osanoton edellytys, vaan mukaan voi tulla vain kuuntelemaan ja tapaamaan muita kirjafaneja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti